Over de camping

Locatie camping

Onze zeer rustig gelegen camping kunt u vinden dichtbij het dorpje Stad aan 't Haringvliet op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. De camping ligt vlak naast ons akkerbouwbedrijf en is zeer landelijk in de polder gelegen op loopafstand van een schitterend natuur gebied van 25 ha groot. U heeft hier nog mooie weidse vergezichten en u kijkt heerlijk over de akkers uit.
 
De directe omgeving bestaat uit ruime tulpen velden, aardappelvelden, graan en nog vele andere akkerbouw gewassen. Rustig gelegen en toch zeer centraal. De camping voor de echte rustzoekers. Niet speciaal geschikt voor gezinnen met kinderen, deze zijn natuurlijk wel van harte welkom.

Alle paden en parkeerplaatsen zijn geasfalteerd, zo kunt u altijd schoon, droog en zonder stof bij uw caravan komen.

Inrichting camping

De camping bestaat uit een gedeelte voor toercaravans, campers, tenten en een gedeelte speciaal ingericht voor stacaravans en chalets.
 
Deze ruime plaatsen, allemaal met een zeer mooi grastapijt, zijn verdeeld over een aantal mooie laantjes, met aan elk laantje een aantal grote door bosjes afgescheiden aparte plaatsen.
 
Met een grootte van 200-240m2 voor toercaravans, campers en tenten en 320-350m2 voor stacaravans en chalets.
 
Voor meer foto's verwijzen wij u naar ons fotoboek.


Fotoboek

Toiletten, douches en afwasgelegenheid

Ons toiletgebouw is van alle luxe voorzien. Zo is het gebouw voorzien van vloerverwarming, luxe wascabines en ruime douche ruimtes.
 
Ook aan de tussenwanden tussen de toiletten en de wanden tussen de douches zijn gedacht. Deze lopen allemaal van het plafond tot op de vloer door, zodat u ongestoord en rustig van het toilet of de douche gebruik kunt maken zonder naar de voeten van uw buurman of buurvrouw te hoeven kijken!
 
Daarnaast zijn er twee ruime afwasgelegenheden. U kunt zowel binnen als buiten afwassen. Tevens staan in dit gebouw de wasmachine, wasdroger en de centrifuge.
 
Een schoon toiletgebouw vinden wij zeer belangrijk, daar doen we dan ook onze uiterste best voor!


Laat je inspireren. In het Groen

Het buitenleven heeft zoveel te bieden! Wat denk je van de geur van vers gemaaid gras, een ontbijtje met streekproducten, wandelen door uitgestrekte natuurgebieden en een prachtige sterrenhemel? Alleen, met z’n tweeën, met de kinderen of in groepsverband: In het Groen is er voor iedereen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kleine campings of accommodaties in het groen, op het platteland of bij de boer. Bij In het Groen staan rust, aandacht en energie centraal. Vanwege ons gevarieerde aanbod vind je bij ons altijd een verblijf dat bij je wensen past. Ga erop uit en geniet van een heerlijke vakantie in het groen!

Aangesloten bij In het Groen (voorheen Vekabo)

Internet (WiFi), bibliotheek, fietsenstalling

Op onze camping is ook draadloos internet (wifi) verkrijgbaar. Tevens is er een ruimte voor "onze" bibliotheek met boeken die u gratis kunt lezen. Voor uw fietsen is er ook een overdekte ruimte zodat deze binnen kunnen staan. Elektrische fietsen kunnen hier gratis worden opgeladen. Huisdieren zijn ook toegestaan op onze camping, wel graag even in overleg met ons.


Kamperen

Kamperen met uw tent, camper of caravan
Met een grootte van 200-240m2 voor toercaravans, campers en tenten heeft u altijd de ruimte om lekker te genieten! De kampeervelden zijn ruim, schoon en bieden veel privacy. Elke plaats beschikt over een eigen stroompunt en een watertappunt is altijd in de buurt

Steeds meer vakantiegangers kiezen voor het gemak van kamperen met een kampeerauto.
Op onze camping hebben we een aantal normale camperplaatsen en ook een aantal zeer unieke camperplaatsen van 220 m2 groot, waarbij de camper op verharding staat en hier voor een groot afgescheiden grasveld. Deze plaatsen geven veel privacy, daar deze afgescheiden zijn door mooie hagen.


Meer lezen...

Chalets en Stacaravans

Op onze camping hebben wij nog enkele plaatsen vrij voor een chalet of stacaravan. Deze prachtige plaatsen bieden veel privacy en zijn uitzonderlijk ruim, tussen de 320-350m2 groot en afgescheiden door mooie hagen, zo bent u verzekerd van veel privacy.

Indien u wenst kunnen wij ook uw chalet of stacaravan leveren, plaatsen en aansluiten. Op onze camping hebben wij altijd showmodellen staan in verschillende prijsklassen, zodat we voor elk budget een passende oplossing hebben. Tevens hebben wij een ruime keuze uit chaletbouwers en stacaravan leveranciers.


Meer lezen...

Snel naar