Kamperen bij Camping 't Vogelnest

Kamperen

Rust, ruimte en privacy zijn de kernwoorden van onze camping. Schitterend gelegen in de mooie polder van Goeree-Overflakkee, hier kunt u genieten van de rust op onze camping met uitgebreide faciliteiten.

U kunt voor een kortere of langere tijd camperen op onze camping.

De camping bestaat uit een gedeelte voor toercaravans en een gedeelte speciaal ingericht voor stacaravans en chalets. Deze ruime plaatsen, allemaal met een zeer mooi grastapijt, zijn verdeeld over een aantal mooie laantjes, met aan elk laantje een aantal grote door bosjes afgescheiden aparte plaatsen.

Kamperen met uw tent, camper of caravan

Met een grootte van 200-240m2 voor toercaravans, campers en tenten heeft u altijd de ruimte om lekker te genieten! De kampeervelden zijn ruim, schoon en bieden veel privacy. Elke plaats beschikt over een eigen stroompunt en een watertappunt is altijd in de buurt!

  • Grote visvijver op en rondom het terrein, Jeu de boulesbanen
  • Ruime plaatsen
  • Internet (WIFI) beschikbaar tegen een kleine vergoeding.
  • Luxe toiletgebouw met vloer-verwarming, wasmachine en droger
  • Uniek vertrekpunt Geocaching!!
  • Alle paden en parkeerplaatsen zijn geasfalteerd, zo kunt u altijd schoon, droog en zonder stof bij uw plaats komen.

U kunt bij ons kamperen voor een of meerdere nachten, maar ook voor een heel seizoen. Onze prijzen per nacht of voor langere tijd kunt u vinden in onze prijslijst.


Onze prijslijst

Laat je inspireren. In het Groen

Het buitenleven heeft zoveel te bieden! Wat denk je van de geur van vers gemaaid gras, een ontbijtje met streekproducten, wandelen door uitgestrekte natuurgebieden en een prachtige sterrenhemel? Alleen, met z’n tweeën, met de kinderen of in groepsverband: In het Groen is er voor iedereen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kleine campings of accommodaties in het groen, op het platteland of bij de boer. Bij In het Groen staan rust, aandacht en energie centraal. Vanwege ons gevarieerde aanbod vind je bij ons altijd een verblijf dat bij je wensen past. Ga erop uit en geniet van een heerlijke vakantie in het groen!

Aangesloten bij In het Groen (voorheen Vekabo)

Snel naar