Nieuws

Nog enkele (seizoen) plaatsen beschikbaar


Er zijn nog maar enkele voorseizoen en seizoenplaatsen beschikbaar voor 2023. Wilt u ook een heel (voor)seizoen komen genieten van de rust en ruimte op onze camping? Wacht dan niet te lang met reserveren!

Deze prachtige plaatsen zijn allemaal apart afgescheiden door een mooie haag en zijn 200 m2 tot 260 m2 groot!! Rust en RUIMTE zijn hier zeker van toepassing. Op 3 minuten wandelen van uw plaats, naast de camping, ligt een mooi natuurgebied met wandelpad en fijne visstekjes. Tevens liggen er in 2023 direct naast de camping ruime tulpen velden met prachtige kleuren!

 

We hebben tevens nog een paar enorm grote plaatsen beschikbaar van 340 m2 (!!) voor een stacaravan of chalet. Ook deze plaatsen zijn voorzien van een mooie grasmat en zijn omgeven door beukhaag. Hier heeft u nog echt de ruimte om heerlijk te genieten van uw vrije tijd en te luisteren naar het gefluit van de vogeltjes.

Nog geen stacaravan of chalet? Geen probleem! We hebben een mooi nieuw showmodel staan welke per direct beschikbaar is. Toch liever een andere? We hebben zeer goede contacten met meerdere dealers, zo kunnen we vaak snel uw droom stacaravan of chalet leveren. Uiteraard wordt het plaatsen en aansluiten voor u verzorgd.

Nieuwsgierig?

Kom snel eens vrijblijvend kijken! U zult versteld staan van de rust en de ruimte op onze camping!

Andere nieuws