Nieuws

Camping 't Vogelnest winnaar Gouden Zoover Award


4de Gouden Zoover Award voor Camping ’t Vogelnest!

Op Zoover kunnen gasten die gekampeerd hebben op camping ’t Vogelnest, een review schrijven. De gasten die een verblijf hebben gehad op camping ’t vogelnest hebben een gemiddeld cijfer gegeven van een geweldige 9,5!

Wij, Peter, Nico en Michelle Vogelaar zijn dan ook erg trots op deze mooie waardering van onze gasten.

Over onze camping
Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij erg belangrijk. Wij kennen de gasten allemaal persoonlijk en vinden het fijn om dit contact ook goed te houden. Daarom hebben wij geen online boekingssysteem, maar mailen of bellen de gasten met ons zodat we samen kunnen kijken wat hun wensen zijn voor een plaats. De een wilt graag veel zon, een andere met wat meer schaduw, of lekker dicht bij het toiletgebouw of dat juist niet. Zo kunnen we de gasten daarin goed adviseren. Voor komend seizoen lopen de reserveringen al lekker binnen.

Onze camping is een camping voor de echte rustzoeker, wandelaar of fietser
De plaatsen voor toercaravans zijn minimaal 220 m2 groot, allemaal apart afgescheiden met bosjes voor de privacy van de gasten. De plaatsen voor de stacaravans/chalets zijn tussen de 320 -400 m2 groot. Ook met haagbeuken omheind. Alle paden op de camping zijn netjes geasfalteerd. Ondertussen blijft de camping ook nog steeds groeien. Zo komt er weer een nieuw veld van 26 plaatsen bij voor de stacaravans/chalets.

De vraag hiervoor is op dit moment heel groot. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen van beschikbaar. Regelmatig staat er een showmodel te koop. Zo kunnen eventuele nieuwe kopers een idee opdoen wat ze mooi vinden en deze is dan ook gelijk beschikbaar indien deze naar de wensen van de nieuwe kopers voldoen. Doet het desbetreffende showmodel niet aan hun wensen, dan kunnen ze altijd terecht bij 1 van onze dealers, die uiteraard nog vele andere modellen te koop hebben. Zo is er altijd wel een stacaravan/chalet te vinden die aan de verwachtingen van de nieuwe kopers voldoen.

Gasten zoeken echt de rust van de camping op. De sfeer op de camping is heel goed. Iedereen helpt elkaar wanneer nodig en het is een gezellige, gemoedelijke sfeer. Er is een AED aanwezig en onder andere enkele vaste gasten van de camping krijgen hiervoor jaarlijks een training om in geval van nood te kunnen helpen wanneer dat nodig zou zijn.

Op de camping is het mogelijk om voor 1 dag met een tent, caravan of camper te komen, maar uiteraard ook voor een langere periode tot een heel seizoen. Het toiletgebouw wordt meerdere keren per dag schoongemaakt en is voorzien van vloerverwarming wat voor de gasten zeker op de koudere dagen fijn is.

Naast de camping runnen wij ook nog een akkerbouw bedrijf. Daar verbouwen we aardappelen, uien, suikerbieten en tarwe. Tijdens het rooi-seizoen komen veel gasten kijken hoe dit allemaal in z’n werk gaat. Dat blijft toch altijd interessant om te zien. Ook staan er elk seizoen tulpen in onze polder en sommige gasten komen juist in de bloeitijd van de tulpen op de camping staan om van deze bloemenzee te genieten.

Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken of meer informatie over camping dan kunt u contact opnemen met 0187-61 12 52 of stuur een e-mail naar: info@campinghetvogelnest.nl

Weet u welkom, wij staan u graag te woord!

Andere nieuws