Zeer degelijk chalet 12 meter, bij 4.05 meter


Weer een nieuw chalet geplaatst op plaats 506.

 Dit zeer degelijk en zwaar uitgevoerde chalet is 12 (!!) meter lang en 4.05 meter breed! Kwalitatief zeer hoogwaardig.Het chalet is van kunststof, dus onderhoudsvrij, met kunststof kozijnen, dubbel glas in openslaande ramen en is zeer goed geïsoleerd!

 

In het chalet vindt u een luxe badkamer, welke is voorzien van een ruime douche, en een badmeubel.Het toilet is in een aparte ruimte. In deze ruimte is een hangend toilet aanwezig met soft closing!

 In het gehele chalet is centrale verwarming aanwezig.

 Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De master bedroom is ruim van opzet met ruim voldoende ruimte rondom het bed. Hier is een enorm ruime schuifkast aanwezig. De 2e slaapkamer is voorzien van 2 royale eenpersoonsbedden. Ook hier voldoende kast ruimte.

 Boven ieder raam zit ruime ventilatie. Uiteraard ook openslaande ramen.De keuken beschikt over veel kastruimte, een VAATWASSER (!) een koel-vries combinatie, een combimagnetron en een afzuigkap. Veel mensen zullen graag deze keuken in hun huis hebben staan!

 

De woonkamer is zeer royaal (ook 4 meter breed) en beschikt over een mooie unieke glas wand met tuindeuren met glas stroken naast deze deuren aan de kopse kant!! Hierdoor geeft dit nog meer ruimte en heeft u riant zicht op de ruime tuin, welke ruim 340 m2 groot is.

 Dit chalet is net nieuw geleverd en is per direct beschikbaar!

 Kom eens naar dit vernieuwende chalet kijken en laat u verbazen door de enorme ruimte met overal vrij zicht!

 Dit geheel incl. centrale verwarming, vaatwasser, combimagnetron, transport en plaatsen wordt aangeboden voor de scherpe prijs van € 55000,-

 Nieuwsgierig geworden? Kom snel eens kijken! In het echt nog mooier dan de foto!!

 Graag tot ziens!

« Terug naar te koop