Te koop

Camping 't Vogelnest uw leverancier voor kwaliteits chalets en stacaravans.


Maat chalet plaats 207

Te koop een chalet van het merk Maat, type RIO Junior, op een huur kavel van 350 m2.


Dit chalet is aan de buitenzijde recent vernieuwd en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.


 Het chalet is voorzien van:Dit chalet wordt verkocht incl inboedel en is op korte termijn op te leveren.


De prijs voor dit geheel is € 21500,-Lees meer »

Mooie Willerby op plaats 410

In nieuwstaat, jong gebruikte, stacaravan van ruim 11 mtr lang en 3,70 mtr breed!


Deze zeer mooie stacaravan is van 2014 en heeft 3 ruime slaapkamers en is te bezichtigen op een ruime plaats van 320 m2 groot op onze camping.Dit geheel is op zeer korte termijn te leveren, zodat u nog heerlijk dit seizoen kan genieten van uw heerlijke vakantie plaats!Lees meer »

Mooie stacaravan plaats 320

Te koop een mooie complete stacaravan van het merk Cosalt. Deze stacaravan is van 2009, eind 2010 in gebruik genomen, en verkeerd in zeer goede staat. De plaats is 320 m2 groot en is tevens voorzien van een mooie blokhut van het merk Maat , welke voorzien is van een kunststof deur en kunststof goten.Kortom: een zeer complete plaats welke helemaal af is. Oplevering in overleg.


Dit alles voor de prijs van €19.500,-Lees meer »

Uniek dubbel chalet

Op unieke dubbele plaats van 700 m2 te koop een mooi dubbel chalet. Dit chalet is aan de buitenkant van de camping gelegen en zeer vrij door de bossage rondom.


Het chalet is voorzien van centrale verwarming in alle vertrekken, airco met buiten unit, vaatwasser, badkamer met ruim bad en aparte douche cabine, ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste inbouw kasten wand, schuifpui, erker enz enz.


De vrije plaats beschikt over een eigen ruime parkeerplaats, ruime terrassen en grote blokhut. Natuurlijk loopt u zo vanuit de woonkamer via de schuifpui het ruime terras op!


Het chalet wordt verkocht incl. meubels en is snel op te leveren.


Het seizoen loopt van 15 maart t/m 31 oktober.Lees meer »

Stacaravan/ chalet

Uw droom stacaravan/ chalet staat hier niet tussen? Geen probleem. Maak uw wensen bij ons kenbaar, we hebben goede contacten met veel leveranciers en fabrikanten, zodat we altijd voor u een mooie nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet kunnen vinden. We kunnen voor u al het werk uit handen nemen indien u dit wenst, van aankoop tot sleutel klaar opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via telefoon of kom even langs om onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.Lees meer »


« Terug naar home