Te koop

Camping 't Vogelnest uw leverancier voor kwaliteits chalets en stacaravans.


Mooie stacaravan kompleet

Te koop een mooie complete stacaravan van het merk Cosalt. Deze stacaravan is van 2009, eind 2010 in gebruik genomen, en verkeerd in zeer goede staat. De plaats is 320 m2 groot en is tevens voorzien van een mooie blokhut van het merk Maat , welke voorzien is van een kunststof deur en kunststof goten.Kortom: een zeer complete plaats welke helemaal af is. Oplevering in overleg.


Dit alles voor de prijs van €19.500,-Lees meer »

Mooie Willerby op plaats

In nieuwstaat, jong gebruikte, stacaravan van ruim 11 mtr lang en 3,70 mtr breed!


Deze zeer mooie stacaravan is van 2014 en heeft 3 ruime slaapkamers en is te bezichtigen op een ruime plaats van 320 m2 groot op onze camping.Dit geheel is op zeer korte termijn te leveren, zodat u nog heerlijk dit seizoen kan genieten van uw heerlijke vakantie plaats!


 Lees meer »

Maat chalet

!! VERKOCHT!!


 


Mooi gebruikt Maat chalet te koop van 10 mtr lang. Dit chalet is van 2014, model 2013 en wordt verkocht met gehele inboedel. Het chalet is dus sleutelklaar incl. Meubels, tv, potten en pannen, tuingereedschap enz enz enz. Uiteraard voorzien van mooie keuken, badkamer en 2 slaapkamers. 


De mooi aangelegde plaats van 350 m2 groot is afgescheiden door bebossing en is voorzien van een parkeerplaats, ruim terras, mooie beplanting en grote blokhut.


Deze plaats is in overleg zeer snel op te leveren, zodat u nog dit seizoen kunt genieten van de heerlijke plaats op de camping.Dit geheel wordt verkocht voor de prijs van : .......


Voor meer info of een bezichtiging kunt u contact opnemen met de campingLees meer »

Stacaravan/ chalet

Uw droom stacaravan/ chalet staat hier niet tussen? Geen probleem. Maak uw wensen bij ons kenbaar, we hebben goede contacten met veel leveranciers en fabrikanten, zodat we altijd voor u een mooie nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet kunnen vinden. We kunnen voor u al het werk uit handen nemen indien u dit wenst, van aankoop tot sleutel klaar opleveren. Vraag naar de mogelijkheden via telefoon of kom even langs om onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.Lees meer »

VERKOCHT! Prachtig showmodel jong gebruikt

!!! VERKOCHT !!!


Er staat weer een zeer mooi showmodel op de camping! Deze staat op een ruime plaats van 320 m2 en is per direct leverbaar!


Dus wilt u een heerlijk lang seizoen genieten met alle luxe van thuis op een zeer rustige, riante plaats? Kom snel kijken en wie weet wordt dit uw heerlijke vakantie adres!
Lees meer »
« Terug naar home