Te koop

Camping 't Vogelnest uw leverancier voor kwaliteits chalets en stacaravans.


NIEUW SHOWMODEL

Enorm ruim nieuw chalet van 10 mtr lang en 4.00 mtr breed!


Dit prachtige chalet is echt van alle gemakken voorzien! Van een enorme koel vries combinatie, een oven, enorm ruime keuken met veel kastjes, tot centrale verwarming, enz enz.


Geheel onderhouds arm en uiteraard dubbelglas. 


2 slaapkamers met volop berg ruimte en 1 slaapkamer met grote inbouw kast.


Kortom: echt een super de luxe nieuw chalet voorzien van alle luxe wensen van nu. 


Dit moet u gezien hebben. Zeer scherpe prijs: € 36950,-!


Dit prachtige chalet is geplaatst op een zeer ruime afgescheiden plaats van 340 m2! (Plaats 522) 


Kom snel vrijblijvend eens kijken! Lees meer »

Dubbel chalet op 700 m2 plaats 102

Op een enorm ruime en royaal aangelegde plaats staat dit mooie dubbele chalet te koop. Dit ruime chalet is van alle gemakken voorzien. Dit mooie chalet staat aan de buitenrand van de camping en is door een dichte haag zeer vrij gelegen. De tuin is voorzien van een ruime blokhut en ruime terrassen. Nieuwsgierig of belangstelling? De verkoop wordt gedaan door de stacaravan makelaar Jan Mackloet.Lees meer »

Willerby Vacation 411

Op een heerlijke rustige plaats staat deze ruime stacaravan te koop, deze is 11 meter lang en 3,70 m breed. Het bouwjaar van deze caravan is 2007 en is voorzien van een mooi licht interieur met verhoogd plafond. Uiteraard voorzien van mooie keuken, badkamer en 2 ruime slaapkamers. Geheel is onderhouds vrij en voorzien van panplaten dak en enkel glas. Op de ruime huurplaats van wel 320 m2 groot, is een veranda aangelegd voor de deur waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Natuurlijk volop plaats om op meerdere plaatsen te genieten. Tevens staat er een blokhut, welke recent is geplaatst, van 2,50 m x 2 m. Kortom een mooie, zeer ruime, complete stacaravan op een heerlijk ruime plaats van 320 m2. Deze stacaravan heeft wat hagelschade (niet aan de zicht kant) Dit geheel wordt incl. Inventaris verkocht voor prijs van € 17500,-. NU AFGEPRIJST VOOR € 15750,- incl stageld 2019! 


Nieuwsgierig? Kom snel kijken en laat u verbazen door de enorme ruimte en rust! Lees meer »

In nieuwstaat Top chalet plaats 312

In uitmuntende staat te koop chalet van het merk Top uit 2009 op plaats 312.


Zeer goed onderhouden chalet van 11,30 mtr bij 4.00 mtr breed op een hoekplaats van 320 m2.


Chalet is van top kwaliteit, kunststof buitenbekleding met kunststof kozijnen met HR++ glas.


Dit mooie geheel staat op een zeer royaal aangelegde plaats welke voorzien is van veel sierbestrating en is onderhoudsarm.


Tevens luxe geïsoleerde blokhut van het merk Top, van 12 m2 vloeroppervlak met ruim overstek elektra en verlichting. 


Het geheel wordt verkocht incl. totale inboedel, meubels en veel tuingereedschap. Dus echt sleutel klaar. 


Een plaatje om te zien en Top kwaliteit!


Dit chalet wordt verkocht voor de prijs van € 43000,- door de stacaravan makelaar, aanspreekpunt: Jan Mackloet 06-57103278 email zh-eilanden@stacaravanmakelaar.nlLees meer »

Mooi degelijk chalet zeer compleet. Plaats 401

!!!!VERKOCHT!!!


Op plaats 401, een hoekplaats, staat dit mooie degelijke chalet te koop. Dit chalet is jong gebruikt en netjes onderhouden. Voor het chalet is een degelijke veranda gemaakt van duurzame producten. Op de plaats van 320 m2 groot is een grote blokhut geplaatst en een ruime parkeerplaats. Het geheel wordt zeer compleet verkocht met totale inboedel en alle tuinspullen. Sleutelklaar, alleen kleding mee en genieten! Zien is kopen!! Dit alles wordt verkocht voor €...... Meer info? Neem contact op met de camping of kom vrijblijvend kijken.


 Lees meer »
« Terug naar home