Prachtige Ultimate 11m x 4m plaats 215

!! VERKOCHT !!


 


Echt in nieuwstaat verkerende Ultimate XL met Luxery pakket van 11 meter lang en 4 meter breed van eind 2016, model 2017.
Deze zeer luxe en in perfecte staat verkerende caravan is enorm ruim en van alle gemakken voorzien. Natuurlijk kunststof buitenbekleding, dubbel glas en een pannendak, maar ook goede isolatie, dubbele openslaande deuren en heerlijk ruime vertrekken.


De woonkamer is voorzien van een ruime hoekbank, bijzet stoelen, aparte eettafel met stoelen, gaskachel en mooie kast ruimtes. De zeer ruime keuken is voorzien van veel luxe, mooie moderne kasten, bijpassend luxe keuken blad, koel-vries combi, magnetron enz enz.


 


2 slaapkamers, waarvan de grote voorzien is van een kastenwand achter het bed, de 2e slaapkamer is voorzien van 2 losse bedden. 


Aparte toilet ruimte en ruime douche ruimte. 


Buiten een degelijke blokhut van kunststof van 12 m2 groot met 2 kunststof kozijnen, welke van het type draai-kiep zijn. Dubbelglas en kunststof goten.


Deze blokhut is voorzien van een wasmachine, wasdroger en centrifuge. Tevens een werkblad met gasstel en hoge koelkast. Blokhut is voorzien van elektra, water en riolering. 
Tevens een ruime berg zolder.


 


Op deze ruime plaats van 320 m2 groot is tevens een eigen parkeerplaats en een heerlijk vrije afgescheiden tuin met een mooi ruim terras welke voorzien is van een zonnescherm.


 


Kortom, een zeer mooie ruime caravan op een enorm ruime plaats. Houd u van luxe, ruimte en veel rust en privacy? Zoek niet verder, kom snel kijken bij deze unieke kans!Dit alles wordt aangeboden voor de prijs van € ........,- 


 


 

« Terug naar te koop