Prachtig Likon chalet plaats 109

!! VERKOCHT !!


 


Unieke kans! Zeer goed onderhouden Kunststof Likon Kolibrie te koop op 350 m2 ! Dit in zeer goede staat verkerende  chalet is van 2005, maar dat blijkt nergens uit. Kwaliteit waar Likon altijd bekent om stond en staat. Zeer goede isolatie, degelijke bouw, goede ventilatie, dubbel glas, pan platen dak enz. enz. Zowel van buiten als van binnen zeer netjes. Het chalet is 10 meter lang en 3,85 meter breed. Het chalet is onderhoudsvrij door de kunststof buitenbekleding en de kunststof kozijnen. 


Het chalet beschikt over 2 ruime slaapkamers, waarvan De eerste slaapkamer beschikt over een ruim bed met kasten eromheen. Hier hangt tevens een tv boven het bed met dvd speler. De 2e slaapkamer beschikt over 3 slaapplekken, waarvan 1 stapelbed, maar uiteraard is deze ruimte ook te gebruiken als enorme berging. 


De ruime woonkamer is voorzien van een mooie sfeer gaskachel, split-airco welke kan koelen en verwarmen, schuifpui welke uitkomt op de ruime veranda, erker en ruime zit hoek met aparte eet hoek.


Geheel voorzien van licht laminaat, elektrische screens en groot elektrisch uitval zonnescherm.


De ramen zijn voorzien van uitneembare horren.


 


Alle inboedel blijft staan, dus sleutelklaar! Incl. Tv.


 


Voor het chalet is een ruime hardhouten veranda waar u heerlijk vrij op kunt zitten. 


Tevens een ruime blokhut incl. Tuingereedschap en motor maaier. 


Deze heerlijke ruime plaats ligt aan de buitenrand van de camping en bied zeer veel rust en privacy! Om het chalet ligt zowel aan de voorkant als aan de achterkant nog een ruime gras plaats.


 


Kortom, een prachtig geheel op een heerlijke plaats! 


Dit geheel wordt verkocht voor de prijs van : verkocht !! € ......,- incl. Inboedel en incl. stageld 2020!


 


Oplevering in overleg.


 


 

« Terug naar te koop