Schitterend PK chalet plaats 308

VERKOCHT !! 


Te koop op plaats 308 (320 m2 groot), schitterend PK chalet welke in perfecte staat verkeerd. Zowel het chalet, de blokhut als de aanleg van de tuin, op niets is op kosten bespaard! Zeer uniek geheel.


Het chalet van 2011 is 10,80 m lang en 4,20 mtr breed, heeft 2 slaapkamers en is geheel van kunststof. Centrale verwarming, luxe keuken met o.a. koel-vries combi en magnetron. Uiteraard uitstekende isolatie en dubbelglas. Er is een aparte toiletruimte aanwezig in het chalet. De badkamer is voorzien van een ruime douche en een badmeubel. De ruime woonkamer met zicht over de prachtige tuin is voorzien van meubels, welke bij het chalet blijven.


Vanuit de openslaande deuren stapt u zo op het verhoogde terras, welke voorzien is van sier tegels. Dit terras op hoogte is 10,80m lang en 4,25 mtr breed. Op tuin niveau vind u een 2e terras van 4x5 mtr. met ook weer veel sier tegels. Kortom overal volop plaats om heerlijk te ontspannen. Tevens is er een verharde parkeerplaats op de plaats. Heerlijk onderhoudsvrij geheel, zowel het chalet, als de blokhut en de tuin!


Het tuinhuis is 3x4 mtr groot en geheel van kunststof en geisoleerd. In de blokhut vind u tevens een aanrecht met warm en koud water, inductie kookplaat, en een wasmachine.


Eigenlijk teveel om op te noemen! Kortom: zeer compleet, sleutelklaar en uniek!


De prijs voor dit geheel is: € verkocht!


We kunnen met een gerust hart zeggen: zien is kopen!


Belangstelling of nieuwsgierig geworden?


Neem snel contact op met de camping.


 





« Terug naar te koop