Prachtg Top chalet van 11,30 mtr

Te koop!


Zeer uniek chalet van 11.30 mtr bij 4 mtr breed van kunststof uit 2009 op een mooie hoekplaats van 340 m2. Als dit chalet nieuw was, zou iedereen het geloven, een plaatje! Het chalet wordt verkocht inclusief de complete inboedel. 
Dit zeer degelijke chalet van het merk Top is ook zeer zeker top! De degelijkheid straalt er vanaf. 1 van de betere bouwers van Nederland. Zeer dikke isolatie, robuuste kunststof kozijnen met HR ++ glas en helemaal kunststof dus onderhoudsvrij. Het chalet is voorzien van een mooie erker en openslaande tuin deuren waardoor u op de onderhoudsvrije tuin uitkijkt.
Het chalet beschikt over 2 slaapkamers waarvan de master voorzien is van een kastenwand. De badkamer met ruime douchecabine met glazen wanden is geheel betegeld en voorzien van een hangend toilet.


De riant aangelegde tuin is onderhoudsvrij en is voorzien van ruime terrassen en parkeerplaats. Op de plaats staat een geïsoleerde blokhut, tevens van het merk Top, van 3x4 mtr welke van kunststof is. Ook de totale inhoud van de blokhut blijft aanwezig. Zo kunt u meteen genieten.


Kortom een zeer unieke kans om een Top chalet aan te schaffen op een prachtige plaats.


Dit geheel wordt aangeboden voor de scherpe prijs van € 39999,-!


Nieuwsgierig? Kom snel kijken, in het echt nog mooier als op de foto’s.

« Terug naar te koop