Te koop

Ruim Maat chalet op hoekplaats


AANBIEDING !!

Te koop ruim Maat chalet van 11 meter lang en 4 meter breed. Het chalet is van 2011, maar in 2019 geheel voorzien van nieuwe buitenbekleding. Hierdoor is het chalet in nieuwstaat. Ook de binnenkant is zeer netjes bijgehouden.
Het chalet staat op een ruime hoekplaats van 340 m2 groot en beschikt over veel privacy. Via de schuifpui komt u op een ruime veranda van 32 m2 groot ter waarde van € 7000,-. Hierop staat een tuinset, waarop u heerlijk kunt relaxen. Het chalet beschikt over 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van een fijne boxspring van 2.00 m bij 1.60 m. De 2e slaapkamer is voorzien van een stapelbed. De ruime woonkamer beschikt over een mooie erker en schuifpui. In de woonkamer staat een 3 persoonsbank, fauteuil, dressoir, bijzettafeltjes en een ruime eethoek.

De ruime degelijke keuken beschikt over een verzonken wasbak in het blad, een apothekerskast, combimagnetron en een vaatwasser(!). Verwarming dmv een gaskachel en koeling via een mobiele airco van AEG.

In de tuin staat een blokhut van ongeveer 6 m2 welke voorzien is van tuingereedschap en diverse spullen. Tevens is er een eigen parkeerplaats aangelegd op de plaats.

Kortom een unieke kans om een ruim degelijk chalet aan te schaffen op een hoekplaats! Oplevering kan snel, dus nog een heerlijk seizoen te gaan.

AANBIEDING !!

De prijs voor dit geheel is NU: € 39999,-!

Meer aanbod