GOUDEN ZOOVER AWARD!

Camping ’t Vogelnest wint Gouden Zoover Award

Zoover
Voor de eerste keer is onze camping uitgeroepen tot één van de beste campings van het land. Normaal gesproken is de uitreiking van de Zoover Awards tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht, dit jaar ging het wat anders door de corona maatregelen.

Uitzonderlijk goed
Een groot aantal gasten nam de moeite om hun ervaring met onze camping te delen, met als resultaat een uitzonderlijk hoge beoordeling van een 9,5!


“Geweldig!” reageren de eigenaars. Deze hoge waardering motiveert ons enorm om nog meer het onderste uit de kan te halen en om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.


Vakantie-ervaring op maat
Camping 't Vogelnest richt zich specifiek op de echte rustzoekers. Onze zeer rustig gelegen camping kunt u vinden dichtbij het dorpje Stad aan 't Haringvliet op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.

De camping ligt vlak naast ons akkerbouwbedrijf en is zeer landelijk in de polder gelegen op loopafstand van een schitterend natuur gebied van 25 ha groot. U heeft hier nog mooie weidse vergezichten en u kijkt heerlijk over de akkers uit.

De directe omgeving bestaat uit ruime tulpen velden, aardappelvelden graan en nog vele andere akkerbouw gewassen. Rustig gelegen en toch zeer centraal. De camping voor de echte rustzoekers. Niet speciaal geschikt voor gezinnen met kinderen, deze zijn natuurlijk wel van harte welkom.


Alle paden en parkeerplaatsen zijn geasfalteerd, zo kunt u altijd schoon, droog en zonder stof bij uw caravan komen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en is iedereen verzekerd van een vakantie-ervaring op maat.”

Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Om in aanmerking te komen voor een Gouden Award moet de accommodatie beoordeeld worden met een 9 of hoger.


Nogmaals dank voor deze super waardering!


Tot ziens op onze camping...


 

« Terug naar nieuws