Nieuwe uitbreiding vaste plaatsen van 340 m2

Dit seizoen is er weer een nieuw uitbreidingsveld aangelegd voor stacaravans en chalets. Er ligt weer een mooi gras tapijt, de tussenhagen zijn mooi groen, het pad is verhard en de eerste plaatsen zijn al weer bezet. 


Op deze zeer ruime kavels van 340 m2 groot kunnen stacaravans en chalets geplaatst worden, zowel nieuwe als jong gebruikte van alle merken en leveranciers. Ook L vorm en dubbele chalets zijn door de ruime kavels geen probleem. Door de ruime opzet van dit veld is het niet nodig om te plaatsen met een kraan, wat voor u kosten bespaard. 


U heeft nog geen stacaravan of chalet of u heeft een oudere welke u wilt inruilen voor een jongere? Geen probleem, we hebben zeer goed contact met verschillende bouwers en leveranciers, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden. Uiteraard mag u ook zelf een dealer of leverancier zoeken. 


Tevens staat er op dit nieuwe veld een nieuw showmodel van 10.00 m bij 4.00 m welke direct te leveren is.


Deze beschikt oa over centrale verwarming, dubbel glas, ruime keuken en prachtige badkamer. Voor meer info kunt u kijken onder het kopje te koop of kunt u contact opnemen met de camping! 


 

« Terug naar nieuws